Zakelijk interieuradvies

Advies voor een functionele en optimale werkplek!

(Re)styling van bedrijf of kantoor

Een functionele en optimale werkplek draagt bij aan het welbevinden van medewerkers. Dat is wetenschappelijk al jaren bewezen. Maar wat is dan functioneel en optimaal? Hoe bereikt u dat? 

Hoe bereik ik een optimale werkplek?

Ook voor de zakelijk markt kan ik daar hulp bieden. Denk aan een goed interieur- of een kleuradvies voor de inrichting en styling van kantoren, uw showroom of ontvangstruimte en zelfs uw bedrijfsrestaurant. Wij helpen u verder door een praktisch interieuradvies, doordacht interieurontwerp of zelfs indelingsplan en/of complete verbouwingen. Speerpunten: ruimte, werkhouding, verlichting en akoestiek. 

Stappen van concept tot ontwerp

Ook voor de zakelijke markt start, net als bij een particulier advies, met een brainstorm-, of inventarisatiegesprek. Bij mij in de showroom of bij u op locatie. Hier inventariseren wij uw wensen m.b.t. sfeer, identiteit en praktisch gebruik van meubels en ruimte(s), waarna wij een offerte uitwerken voor het maken van het eerste opzet.

Na uw goedkeuren van de offerte zal er gestart worden met het maken van een conceptontwerp en een kostenraming voor de uitvoering, welke wij na afronding bij u komen presenteren.
Na uw schriftelijke akkoord starten met de (her)inrichting en styling van het nieuwe interieur.

Een compleet pakket van A tot Z

Het is mogelijk om door ons een compleet interieurplant te laten maken, bestaande uit:

  • interieur indelingsplan
  • materiaal- en kleurenplan
  • meubelplan
  • Lichtplan
  • groenplan
  • moodboard voor visualisatie
  • realisatie (evt. verbouwingen)

Realisatie

Voor de uitvoering van een compleet plan werken wij geregeld samen met onze partners. Dit zijn vakbekwame interieurspecialisten, maar met No9 als uw aanspreekpunt. Voor de styling kan ik u kennis laten maken met de interieurmerken van No.9, mooie goede verven, stoffering en prachtige meubelmerken.

Wij denken aan uw budget!

Kiest u liever een restyling met de bestaande middelen? Ook dat is mogelijk, mits deze meubelen nog in goede staat zijn en qua stijl passen binnen het nieuwe interieurontwerp en totaalconcept. Ook met kleine aanpassingen, zonder een rigoureuze verbouwing, is er absoluut een mooi resultaat te behalen.

Uw bedrijfslogo op wand of vloer?

Als kers op de taart kunnen wij uw bedrijfslogo of beeldmerk in uw interieur verwerken. Grafische designs voor op de wand, kleuren van uw huisstijl verwerk in de restyling, belettering op deur of wand voor een logische routing binnen uw pand, zodat uw identiteit zich niet alleen buiten uw pand afspeelt.

No9 begeleidt u graag naar een functionele, ergonomische, creatieve en eigentijdse werkomgeving.

Wij bellen u graag terug

Vind u bellen veel persoonlijker of bent u onderweg?
Laat naam en telefoonnummer hier achter dan nemen wij z.s.m contact met u op.