Stylist van complete woonconcepten

Stylingadvies | Interieurontwerp | Styling | Restyling | Showroom Industrieel design | Meubels | Dealer van bekende woonmerken

Instagram feed

06 54320852 no9@ziggo.nl

Over No.9

Iets persoonlijks van u en iets bijzonders van ons…

Sylvia Naber is No.9

Als interieurstylist en ontwerpster heb ik meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van styleren, decoreren en ontwerpen van interieurs. Met veel passie en creativiteit ontwerp ik voor en mét u een uniek en eigen interieur. Vaak kom ik samen met klanten, of deze nu zakelijk of particulier zijn, tot mooie interieurontwerpen en creaties in uiteenlopende woonstijlen; klassiek, stoer, modern of design.

No.9 interieur & advies

No.9 staat voor eigentijdse en smaakvolle interieurs waarin u optimaal kunt wonen, werken of ontspannen, kortom LEVEN. Ik vertaal woonwensen naar een helder interieuradvies/ontwerp en draag zorg voor het juiste en persoonlijk eindresultaat in samenwerking met onze partners. In onze ontwerpen voeg ik graag iets persoonlijks van u en iets bijzonders van mij toe, voor een uniek resultaat, op u afgestemd.

De Showroom

De materialen die No.9 Design gebruikt en advisereert zijn van een bijzondere kwaliteit en uitstraling. In mijn showroom kunt u de sfeer en materialen van No.9 bekijken en voelen. U bent op afspraak welkom in onze showroom, bij u thuis of op locatie.

Met liefde voor interieur & design…

Met liefde voor interieur & Design

Waarom een styliste inhuren? Wij begeleiden u graag van uw huis naar een thuis.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs om de sfeer van No.9 te proeven en te beleven onder het genot van een kopje koffie.

Euvelgunnerweg 39A, 9723 CV Groningen. Op afspraak: 06-5432 0852

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stuur ons gerust een berichtje.

Wij laten u graag een kijkje nemen in onze showroom / woning.

Afspraak maken?

Dat kan ook in Middenbeemster

Poortugal 19, 1462 ES  Middenbeemster