Over No.9

Iets persoonlijks van u en iets bijzonders van ons…

Sylvia Naber is No.9

Als interieurstylist en ontwerpster heb ik meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van styleren, decoreren en ontwerpen van interieurs. Met veel passie en creativiteit ontwerp ik voor en mét u een uniek en eigen interieur. Vaak kom ik samen met klanten, of deze nu zakelijk of particulier zijn, tot mooie interieurontwerpen en creaties in uiteenlopende woonstijlen; klassiek, stoer, modern of design.

No.9 interieur & advies

No.9 staat voor eigentijdse en smaakvolle interieurs waarin u optimaal kunt wonen, werken of ontspannen, kortom LEVEN. Ik vertaal woonwensen naar een helder interieuradvies/ontwerp en draag zorg voor het juiste en persoonlijk eindresultaat in samenwerking met onze partners. In onze ontwerpen voeg ik graag iets persoonlijks van u en iets bijzonders van mij toe, voor een uniek resultaat, op u afgestemd.

De Showroom

De materialen die No.9 Design gebruikt en advisereert zijn van een bijzondere kwaliteit en uitstraling. In mijn showroom kunt u de sfeer en materialen van No.9 bekijken en voelen. U bent op afspraak welkom in onze showroom, bij u thuis of op locatie.

Leverancier van mooie merken

Het bijzondere van No.9 is dat ik als interieurstyliste naast het maken van interieurplannen voor de particuliere en zakelijke klant, ook leveracier en dealer ben van een tal van prachtige interieurmerken.
Veel van deze merken zijn te vinden in mijn showroom.

WIJ LEVEREN UIT VERSCHILLENDE COLLECTIES:

  • projectverf en kalkverf
  • raam-, vloer-, en wandbekleding
  • prachtig (foto)behang
  • pvc vloeren
  • houten vloeren
  • karpetten
  • zitmeubels en tafels
  • fauteuls en banken
  • accessoires

Dit geeft u de mogelijkheid om zelf te gaan zoeken naar uw inrichting of, uiteraard vrijblijvend, uw interieur bij No.9 af te nemen en te ontstressen bij de zoektocht naar een passend interieur.

Met liefde voor interieur & design…

Zelf interieurshoppen of samen met No.9?

U kunt met ons kleur of totaalplan in de aanslag zelf gaan shoppen naar de passende verf, meubels, verlichting en vloerbekleding maar u kan er ook voor kiezen om dit samen met ons te doen.

Een bijzondere dag vol inspiratie!

Met liefde voor interieur & Design

Waarom een styliste inhuren? Wij begeleiden u graag van uw huis naar een thuis.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs om de sfeer van No.9 te proeven en te beleven onder het genot van een kopje koffie. Interieuradvies Groningen en Middenbeemster.

Wij bellen u graag terug

Vind u bellen veel persoonlijker of bent u onderweg?
Laat naam en telefoonnummer hier achter dan nemen wij z.s.m contact met u op.