Liefde voor interieurs

No.9 geeft u het beste interieuradvies!

Een interieur-, of woonadvies van een stylist is het waard!

U bepaalt natuurlijk altijd zelf wat wij voor u kunnen betekenen. Dat kan alleen een goed kleuradvies zijn bij u thuis om zelf uit te werken of juist een totaaladvies. Maar overall zijn wij gespecialiseerd in het hele woonconcept. Van interieuradvies tot compleet woonadvies.
Wij begeleiden u graag van uw huis naar een thuis. Dat kan van begeleiding in aankoop van nieuwe meubelen, het kiezen van de juiste verfkleur in uw woning, het afstemmen van uw raamdecoratie daarop en ook het afstylen van uw (t)huis of bedrijf met onze woonaccessoires.

Met No.9 design als uw aanspreekpunt voorkomt u al snel een miskoop of een rommelig eindresultaat. Het verdient zichzelf weer terug. En dat laatste geldt zeker voor een goede verkoopstyling. Bij het verkopen van uw woning wilt u graag dat uw woning tot de verbeelding spreekt van bijna alle kijkers. Houd het rustig en in balans. Natuurlijk heeft no9 Interieur & Advies de juiste tips en tools die het verschil maken.

 

No.9 design geeft u het beste interieuradvies

‘Wonen’ is voor iedereen een andere beleving. Zoals de ervaring leert, vinden mensen het over het algemeen best moeilijk om kleur, inrichting en styling tot één geheel te maken. Kortom het creëren van een totaal sfeerthema.
We kennen allemaal de goede bladen zoals VT-wonen, More than Classic, Eigen huis & interieur of Elle wonen die perfect zijn als inspiratiebron omdat daar de nieuwst woontrends in staan.

 Maar wat men vaak vergeet is dat aan als dat moois een interieurstylist aan te pas is gekomen om juist dat complete plaatje te maken. En niet te vergeten die goed fotograaf die het interieur perfect voor u uitbelicht.

En daar komen wij voor u om de hoek kijken…

 

Lichtplan; verlichting maakt sfeer

De meubelen die u in uw woning heeft staan zijn vaak met zorg door u uitgezocht of hebben een persoonlijk verhaal, en zijn daarom onmisbaar in het geheel. Maar wat nog veel belangrijker is, en wat we allemaal snel vergeten, is het integreren van een goed lichtplan in uw woninginrichting.

 

Alles valt en staat met een goede verlichting

Keuzes uit directe verlichting, indirecte verlichting door bijvoorbeeld spots of sfeerverlichting wordt bepaald door zijn functionaliteit en het doel van de verlichting. Licht maakt uw interieur, want zonder licht is er geen kleur. Vraag uzelf daarom af wat de verlichting voor u moet doen.

In het woonadvies en interieur advies van No9 interiors & design is het lichtplant een heel belangrijk aspect. Helaas wordt het door eenieder vaak onderschat. Ik hoor dan ook vaak dat de meubelen en de kleur in huis altijd zo tegenvallen. In veel gevallen is dan puur de verlichting het probleem.

Wij bellen u graag terug

Vind u bellen veel persoonlijker of bent u onderweg?
Laat naam en telefoonnummer hier achter dan nemen wij z.s.m contact met u op.