Reisinspiratie in je interieur

Neem de vakantiesfeer mee naar huis.

Elk jaar moet ik wel even een tijdje op reis! ’s Zomers lekker naar een warm land en op z’n tijd naar de sneeuw. In deze periode heb ik volop de tijd om al het moois om mij heen in mij op te nemen. De fijne sfeer van dat ene strandtentje, het authentieke chalet in de bergen waar je het liefst de hele dag bij de open haard blijft zitten.

Wanneer op reis ben, neem ik altijd wat mee naar huis uit het desbetreffende land, omdat het mij herinnert aan de vakantiesfeer en ter inspiratie. Mooie kussens, kleurvolle potten, bijzondere stoffen en natuurlijk voor het koken heerlijke regionale kruiden in bijzondere potjes.

Neem eens wat moois mee uit je vakantieland, mix het met je bestaande accessoires en geniet na van een heerlijke tijd met zon, strand, zee, sneeuw of bergen.

No.9 Interieur & Advies | Sylvia Naber | T: 06-543 208 52

Alle nieuws van No.9

Lees al ons nieuws in één overzicht met alles op het gebied van wonen, onze styling, interieur, trends en events.

Recente berichten