Keukenontwerp Den Haag

Project

Keukenontwerp Den Haag

Datum

Keukenontwerp Den Haag

Bij deze klant in Den Haag hebben we een nieuwe keuken uitgedacht en tot uitvoer gebracht.

In de bestaande ruimte stond tussen woonkamer en keuken een muurtje. Door deze eerst te verwijderen konden we een open geheel creëren tussen keuken en woonkamer. Open living!

Ons voorstel voor dit ontwerp is een zwarte keuken met houten blad. Industrieel met een snufje natuur. Deze zwarte kleur brengt de keuken, die altijd best aanwezig is in een ruimte, minder opzichtig naar je toe. Zwart maakt klein.

Om een mooi geheel te creëren hebben we de raamkozijnen in de kleur van Litte greene mat geschilderd die perfect bij de keuken en zijn uitstraling past. Voor de raambekleding is de keuze gevallen op Bamboe Jaloezieën in een mooie rookgrijze tint. A pinch of nature. (dat snufje natuur)
Op de wanden achter de keuken zit afneembare projectverf van Carte colori.
Om het geheel af te maken en een praktische oplossing te vinden tegen spatvet hebben we achter de kookplaat gekozen voor kleine kiezel steentjes, als tegel te plakken.

Naast de keuken had onze klant nog behoefte aan meer bergruimte. In de stijl van de keuken is er een mooie werkkast aangeschaft die voorzien is van koelkast en oven en veel opberg ruimte.

Om het geheel juist dát beetje meer industriële sfeer en werklicht mee te geven, hebben we de mooie wandspots aanbevolen die zowel het licht naar boven als naar beneden verspreiden.

De klant, en wij natuurlijk ook, zijn is erg tevreden met het eindresultaat.