Stylist van complete woonconcepten

Stylingadvies | Interieurontwerp | Styling | Restyling | Showroom Industrieel design | Meubels | Dealer van bekende woonmerken

Instagram feed

06 54320852 no9@ziggo.nl

Poes op aanrecht

HomeNieuwsPoes op aanrecht

Poes op aanrecht

Dieren spelen een belangrijke rol in mijn leven. Je kan haast wel zeggen, ik kan niet zonder ze. Daarmee maken ze ook deel uit van mijn interieur. Ze hebben hun eigen plekjes, hun eigen ritueeltjes en om heel eerlijk te zijn passen ze perfect bij mijn persoonlijke stijl. Mijn laatste aanwinst, een Main Coon, lijkt bijna op haar kleuren uitgekozen. Zij paste perfect bij mij als persoon en ook in mijn persoonlijke smaak van stylen. Ook mijn huisdieren hebben hun favoriete plekjes. Die ene stoel, juist dat plekje op het aanrecht..