Maak je interieur winterklaar!

Wat is er fijner dan thuis te komen in een warm sfeervol huis om je op te warmen en bij te komen van alle drukte om je heen. Geniet van het winterseizoen en pak in deze periode je interieur aan om je huis en je hoofd winterklaar te maken.
Ruim je kasten op.
Vaak hebben we alleen in het voorjaar de neiging om al onze spullen op te ruimen en een bezem door het huis te halen. Denk aan alle verzamelde prullaria of boeken. Doe je dat in de wintermaanden, dan sla de de spring-cleaning lekker over. Ruim het overvloed aan accessoires op en maak ruimte voor dat waar je aan gehecht bent. Gun deze wat meer ruimte.
Schuif eens met de meubels
Al noemen we het ‘de donkere dagen voor kerst’, er schijnt af en toe heus een zonnetje naar binnen. Benut deze lichte dagen en schuif je leesstoel of relax-fauteuil eens naar de lichtste hoek van de kamer. Of leuker nog; geef al je meubels eens een andere plek. Een goedkopere metamorfose is er niet en het geeft meteen een andere look.
Pak aan die wand
Over licht en donker gesproken…weet jij al een tijdje niets te doen met die ene wand die je al jaren geleden eens in een kleur geverfd hebt die niet helemaal meer matcht met je inrichting, of wil je eens een statement maken in je slaapkamer? Pak het aan! Juist nu! Dat scheelt weer een extra klus in het voorjaar. Laat die ‘lelijke’ muur of saaie slaapkamer weer stralen met bijvoorbeeld een imponerend fotobehang.
Haal het seizoen naar binnen.
Je kent het wel.. Het is guur buiten en je sjouwt in de stromende regen, sneeuw of door natte herfstbladeren met je boodschappen de oprit op. Maar wat je vast niet ontgaan is, is hoe mooi de verkleurde bladeren aan de bomen zijn of hoe fotogeniek het winters, besneeuwde landschap is. Omarm het seizoen en kijk eens in je eigen tuin naar mooie kastanjes, mooie takken, vogelveren en maak een sierschaal om het seizoen binnen te halen. Koop of maak een mooi herfstboeket met takken en prachtige najaarsbloeiers en fleur je huis eens op. Niet alleen in de lente. Kan je wat hulp gebruiken bij het winterklaar maken van je interieur en wil je eens heel wat anders? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Alle nieuws van No.9

Lees al ons nieuws in één overzicht met alles op het gebied van wonen, onze styling, interieur, trends en events.

Recente berichten