Stylist van complete woonconcepten

Stylingadvies | Interieurontwerp | Styling | Restyling | Showroom Industrieel design | Meubels | Dealer van bekende woonmerken

Instagram feed

06 54320852 no9@ziggo.nl

Bezoek het ETC!

Verkrijg exclusief toegang tot ETC Design Centre Europe!

Met No.9 naar het ETC in Culemborg

Het is een feestje om het ETC te bezoeken. Omdat deze inkoopcombinatie alleen voor stylisten en meubelzaken toegankelijk is, biedt No9 u de mogelijkheid om samen naar Culemborg af te reizen. Nadat we een compleet meubeladvies voor u hebben gemaakt met merk en prijsindicatie, hebben we zeker 99% kans op slagen.

Er is mogelijkheid om bij exposanten een vrijblijvende offerte op te vragen.

Wat is het ETC?

Vanaf de oprichting in 1981 is het doel van ETC Design Center Europe het scheppen van een platform voor zowel de interieurprofessional als de consument, een platform dat stimuleert, inspireert en plaats maakt innovatieve ideeën. Hierdoor ontstaat een samenwerking tussen exposanten en bezoekers die waardevol is voor alle partijen.

Alles op het gebied van interieur

ETC Design Center Europe blijft zich ontwikkelen om een zo compleet en gevarieerd mogelijk aanbod van kwalitatief hoge en mooie collecties te bieden op het gebied van interieur.

ETC Design Center Europe is dan ook de plek om te ontdekken wat er speelt in de wereld van interieur en is door de jaren heen uitgegroeid tot hét design center van Europa

15.000 m2 aan wooninspiratie

Vandaag de dag heeft ETC Design Center Europe ruim 15.000 m2 aan wooninspiratie voor het hogere segment, dat wordt ingericht door 90 verschillende exposanten op het gebied van interieur en exterieur.

Al deze exposanten showen samen meer dan 500 verschillende merken wat er voor zorgt dat ETC Design Center Europe de plek is voor de interieurliefhebber en professional.

Bezoek het ETC met No.9

DIT PAKKET BEVAT:

Meubelplan met merk en prijzen
Afspreken bij het ETC in Culemborg
Bezoek ETC van 11.00 tot 14.30 uur
Lunch inbegrepen
Bezoek uitgekozen woonmerken
Afstyling van meubels en accessoires bij u thuis

tegen meerprijs: meerijden naar Culemborg
Zie het bezoek als een mooi uitje vol inspiratie!

Wij bellen u graag terug!

Vindt u bellen veel persoonlijker of bent u onderweg? Laat uw naam en telefoonnummer hier achter dan nemen wij z.s.m contact met u op.